Alte preocupări

Bineînţeles, suntem polivalenţi Hihihi aici poţi avea o idee despre celelalte preocupări de ale noastre!

Sysadmin's ParadisePentru start, câteva proiecte în diferite faze de derulare

Crezi că ne ocupăm numai de calculatoare/Internet?

 

Hochei

Na igen, benne voltunk nyakig Dave Bidini kanadai hoki író és rockzenész csíki hokiról (is) írt könyvének és dokumentumfilmjének az elékészületeiben, az anyaggyűjtésben, szervezői háttérmunkában, tolmácsként, adatközlőként, mindenesként. Mellesleg - vagy nem egészen mellesleg - A Csíkszeredai Sport Club hokicsapat első honlapjának (mellesleg az első, romániai hokival foglalkozó honlap) a készítői és fenntartói voltunk, 1997-től egészen 2008 augusztusáig, az utóbbi három évben, 2006-tól meg a városi rivális, a HC Csíkszereda honlapjánál bábáskodunk, komoly részt vállaltunk a csíkszeredai jégkorong 75 éves évfordulójának a megrendezésében 2004-ben (egész pontosan a Csíki Székely Múzeumban megrendezett kiállítás és az emlékkönyv előkészületeiben), amit a rendezők emléklappal honoráltak, évekig tevékeny részt vállalva ugyanakkor a csíki hoki nemzetközi népszerűsítésében, fórumokon, Stefan Kreuger svéd-román hokilapján, az Eurohockey.net-en és más hasonló fórumokon.

Translaţii

Szintén ebbe a kategóriába tartozik a fordítás, elsősorban angolról magyarra, de más nyelv-párosokról is lehet szó, kérdezz rá! Fordítottunk már - majdnem - mindent, EU-s joganyagtól pilótakézikönyvön át japán professzorok által magyar diákoknak leadandó környezetvédelmi egyetemi kurzusig. Próbálj ki, jók, gyorsak és olcsók vagyunk!

Localizări software

Több, különböző kategóriájú szoftvertermék magyarítását végeztük el. Íme a példa kedvéért egy-egy munka a skála két végéről:

  • ATLAS - a helyi adók számítására, nyilvántartására és az Internetes adófizetésre szolgáló, Romániában piacvezető programcsomag.
  • Report Magic - a webszerver statisztikákat készítő freeware csomag.

Internet-building

Fura, mi? Lehet, nem gondoltál még rá, de bármilyen furcsának is tűnik, valakinek a piszkos munkát is el kell végeznie. Ha beírod a keresőbe a "Határon túli magyarok" kifejezést, természetesnek tartod, hogy találsz hasznos, értékelhető információt. Ha honlapot akarsz, bármikor találsz hozzá ingyenes tartalomkezelő rendszereket, hasznos - ingyenes - kütyüket, tanácsot, információt. Kiváncsi vagy valamire? Természetesen rákeresel a neten, és megtalálod. Pedig ez egyáltalán nem ennyire természetes. Az viszont csak természetes, hogy mi ott vagyunk/voltunk a háttérben! A 8 éves dmoz.org önkéntesség, a Mambo és Joomla tartalomkezelő rendszerekhez (és nem csak) hozzátett több tízezer sornyi GPL licenc alatt kiadott forráskód, a Joomla felhasználók egyik kedvenc tipp-forrásának a fenntartása, több, mint ezer honlap, amit létrehoztunk, belematattunk, karbantartottuk, népszerűsítettünk vagy csak egyszerűen kijavítottunk, feljogosít erre a kijelentésre.

Tudod mit? Ezek után megtörténhet, hogy kedvet kaptál rá, és le akarod tölteni az Internetet? Bármilyen meglepő, itt megteheted!

Poveste (cu final trist)

Kiváncsi lettél? Többet akarsz tudni rólunk? Akarod tudni, honnan ez a sokrétű indíttatás? Akarod tudni, hogy hol és hogyan kereste meg (valamikor 2004 novemberéig) a kenyérrevalót egy erdélyi számítástechnikai kisiparos? Nézz utánna!

URL: http://www.webgobe.com/ro/altele.html

This seal is issued to webgobe.com by StopTheHacker Inc.

Sign In or Create Account